Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,8 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,3
Comfort
7,5
Locatie accommodatie
8,2
Faciliteiten
7,4
Personeel
8,2
Waar voor uw geld
7,3
Beoordelingen
    Pieke2001
    nl
    8,8
    19 februari 2018
    Prima prijs/kwaliteitsverhouding
    Niks
    Schone kamers, vriendelijk personeel, centraal gelegen, mogelijkheid tot late checkout
    ricksteuns
    nl
    10
    14 februari 2018
    Value for money
    Ben altijd erg blij met de locatie, 10 min lopen vanaf Norreport station (connectie airport). Veel restaurants en bars in de buurt, en kamers zijn groot, betaalbaar voor de kwaliteit. Regelmatig in cph dus ben erg teleurgesteld als het hotel is volgeboekt en er iets anders geboekt moet worden. Biertjes in de koelkast staan koud bij ontvangst op de kamer (inclusief)
    zuidhoek
    nl
    6,2
    6 februari 2018
    We vonden zwarte haren in de badkamer en op het hoofdkussen die niet van ons waren. Ontbijt is erg beperkt. Geen verwarming op de kamer dus je kunt niet zelf je temperatuur bepalen.
    Heerlijke bedden
    Paul
    nl
    7,9
    4 februari 2018
    schoon, makkelijk en goed
    ricksteuns
    nl
    9,2
    29 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tanguy
    be
    7,1
    6 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    L
    nl
    6,2
    19 december 2017
    ok
    Geluidsoverlast viel zwaar tegen, was een of andere pub onder het hotel waardoor volgens mij maar weinig mensen goed konden slapen
    Bedden waren goed, locatie ook
    Ivonne
    nl
    4,2
    10 december 2017
    Niet leuk
    Echt een uur gezocht naar een parkeerplaats Bij het hotel waren er maar een stuk of 6 aanwezig. Veel geluidsoverlast van de straat Wij zijn geen zeurpieten maar dit was echt slecht
    Truus
    nl
    7,1
    6 december 2017
    Goed verblijf gehad, weliswaar 1,5 km lopen voor de dichtstbijzijnde Hop on Hop off bus.
    De situatie van de kamer, zie bovenstaande opmerking. Lift is wel een noodzakelijk iets in dit hotel. (4 of 5 verdiepingen!).
    Ontbijt was goed, iets meer fruit zou wenselijk geweest zijn. I.v.m. knie-problemen had ik gevraagd om een kamer op een van de lagere etages, omdat ik had gelezen dat er geen lift aanwezig was. Vlak voor ons vertrek las ik echter dat er sinds zeer recent wel een lift was. Onze kamer was op dezelfde etage (mijn verzoek was dus ingewilligd) als de receptie en de keuken en door dit laatste werden wij elke morgen wakker van de lucht van spek/bacon bakken... Niet fijn.
    Ben
    nl
    8,3
    23 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    7,1
    23 november 2017
    Kamer en badkamer zijn erg simpel en minimaal ingericht.
    Prima ontbijt, perfecte locatie en de bedden sliepen goed.
    Pia
    be
    7,5
    7 november 2017
    Wel wat lawaai van de straat als je kamer in de straat kant oi
    Ontbijt ok, in de prijs inbegrepen, meer heb je niet nodig. Alles was heel proper en de kamers waren groot.
    Fred
    nl
    7,5
    30 oktober 2017
    Prima locatie, volledig gerenoveerd hotel, alle gangen en kamers spierwit uitgevoerd. Prima bedden en voorzieningen, functioneel zonder dat grote mate van luxe.
    nl
    9,6
    28 oktober 2017
    Prima hotel op een prima locatie.
    De locatie was uitstekend. Er waren veel eetgelegenheden in de buurt.
    Petra
    nl
    7,1
    20 oktober 2017
    Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Kopenhagen.
    De badkamer was erg klein, de wasbak was meer een fonteintje. Het was ook erg warm op de kamer. Een raam openzetten was 's nachts niet echt een optie door de buitengeluiden.Voor de prijs was het allemaal misschien net iets te klein, maar voor ons voldeed het prima.
    Het hotel heeft een basic Scandinavische sfeer, heel prima en in het hotel zelf heerlijk rustig. Het ontbijt is precies goed, met gevarieerd beleg en lekker bruin brood. De lift is inmiddels gereed. Wij hadden een kamer aan de voorkant en dan zijn er 's nachts wel buitengeluiden, je zit wel in een gebied waar 's nachts nog mensen op straat lopen. Het openbaar vervoer is heel goed in Kopenhagen. Bus 5c stopt voor de deur en rijdt om de 5 minuten en brengt je in een paar minuten naar de metro en hartje centrum. Met een City Pass kan je 24 of 72 uur lang elke bus of metro pakken, ook naar het vliegveld.
    Barbjp
    be
    7,1
    17 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    10
    16 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Martine
    be
    7,1
    13 oktober 2017
    Lawaai
    Licatie
    nl
    7,5
    4 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Elisabeth
    nl
    7,9
    3 oktober 2017
    prima hotel met een gunstige liggen voor een stedentrip.
    de afvoer van de douche was niets. Na het douchen stond de badkamer blank tot langs het toilet.
    Het ontbijt was goed. Voor ieder wat wils. De kamer was ruim genoeg voor 2 personen. De badkamer was ook ruim alleen de afvoer voor de douche was niets.
Beoordelingen worden geladen